Mosquito

De band: Mosquito!

Bent u op zoek naar een band met een combinatie van Funk, R&B, Reggae, Latin en een groot gevoel voor humor op het podium? Stop dan met zoeken! MOSQUITO is de band voor uw feest!

De band is geformeerd in 2004 door Theo “Mosquito” Taihitu (gitaar). Albert “Buddy” La Fontaine (drums) en Gonzalo Crespo (gitaar), met verschillende bassisten. De formatie speelde in de Nederlandse uitgaanswereld, gevraagd voor hun charisma en plezier op het podium. In 2008 vertrok Gonzalo naar het buitenland. In hetzelfde jaar kwam de Venezolaanse bassist Gregosaurius Rex, bassist van LABERINTO, bij de band. Hij werd tevens achtergrondzanger waardoor het gat dat er twee jaar was opgevuld werd was.

Een internationale basis met echt Amsterdams gedrag, laten zien dat muziek reden genoeg is om gelukkig te zijn! Dit samen met een speciale passie voor Mexicaanse roots, legendes en natuurlijk “TEQUILA”!

Theo “Mosquito” Taihitu, Albert “Buddy” La Fontaine en Gregorio “Gregosaurius Rex” Rangel nemen u mee op een rondreis in de wereld van de muziek. Zij laten hun “Tex-Mex” stijl versmelten met een eclectische mix van geluiden van overal ter wereld . Voor deze reis heeft u geen ticket nodig, maar wel heel veel fantasie. Of Theo, Buddy en Greg u meenemen naar Jamaica, Cuba of California, zij garanderen een feest. Hun show zal verfrissend, origineel en vol humor zijn. Geniet van het positieve gevoel en stap aan boord van de Mosquito trein. Wees niet bang voor een beet, want dat krijgt u zeker maar..