DJ’s United

DJ’s United

The “Total night experience”

DJ’s United is een service verlenend bedrijf. Ons doel is om een perfect passende DJ voor uw evenement te vinden. Momenteel draaien op de meeste locaties “standaard” DJ’s, het is allemaal het zelfde, ongeacht de locatie. Wanneer je een DJ huurt zonder boekingskantoor ertussen ben je vaak meerkwijt door veel te hoge prijzen en is er altijd wel wat. Is het de prijs niet, dan is het te laat komen van de DJ een irritatiepunt. Daarnaast heb je altijd de zelfde vragen, “Is een dure DJ een goede DJ? “Neemt de DJ audio mee, of kan ik dat huren?”.

Wij zijn trots om te zeggen dat wij de ultieme experts zijn op het gebied van avond entertainment. We brengen een hoge kwaliteitservaring. Ons doel is om u en uw gasten een onvergetelijke avond te geven. Niet alleen de DJ’s, maar ook audio systemen, entertainment en bands. Alles is te huur en wordt in één pakket geleverd. Maar natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar! Onze DJ’s zijn doorgewinterde professionals die het talent hebben om het publiek te “voelen”. Zij kunnen zichzelf aanpassen om op de vraag van het publiek in te gaan. Zoals wij zeggen: “Your wish is our command!”

DJ’s United is een organisatie die een “One stop shopping experience” aanbied.  Je hoeft niet langer te zoeken naar verschillende bedrijven voor DJ, audio, dansers, lichten, apparatuur enzovoorts. Wij kunnen alles leveren; wees niet bezwaard om meer informatie omtrent prijzen en aanbiedingen op te vragen.

Momenteel groeien we meer dan ooit. DJ’s United wordt steeds vaker gezien als hét bedrijf om audio en DJ’s te huren. Tijdens Koningsdag zijn we niet weg te denken uit het centrum van Amsterdam. Maar ook bedrijfsfeesten en het verhuur van DJ’s aan Teasers en The Grasshopper behoren tot vaste taken van Dj’s United.

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u ons altijd benaderen:
Email:            djricarsoundservice@gmail.com
Tel:                0031 6 14435694 / 0031 6 19636502

Het DJ’s United team bestaat momenteel uit de volgende personen en groeit steeds meer:

DJ Ricky V:  DJ / Audiotechnicus / Oprichter DJ’s United

 

DJ / Producer Ricky V is een multitalent, een echte professional met passie voor muziek en audio techniek. Hij voelt het publiek als geen ander aan. Als DJ en audio technicus heeft hij vele voeten van de vloer gekregen. Van Venezuela tot Europa, van kleinere intieme feestjes tot grote evenementen. Hij weet altijd de passie en energie over te brengen op het publiek, waardoor de avond onvergetelijk wordt! House, Latin sounds, R&B, Top 40 en heel veel meer. Een echte eclectische DJ die voor elk wat wils kan draaien.

Nadat DJ Ricky V een kleine groep DJ’s bij elkaar kreeg uit de Amsterdamse uitgaanswereld, richtte hij DJ’s United op. Toch vindt hij het draaien van muziek en het verzorgen van waanzinnige avonden zo leuk, dat hij nog steeds draait en dus ook te boeken is voor uw feest. Zoekt u iemand die alle leeftijden laat dansen, die het publiek als geen ander aanvoelt en een onvergetelijke avond verzorgd.. Bel of mail DJ’s United en boek DJ Ricky V voor uw feest!

Gabriel velasquez: DJ / Muzikant / entertainer

Gabriel Velasquez is een muzikant, producer en DJ. Al meer dan tien jaar spelt hij door heel Europa, Amerika en Afrika. Hij heeft drie albums uitgebracht:  Disomnia¨ , ¨Simple Electronic Episodes¨ en ¨Not So Mainstream¨. Hij heeft tevens muziek gecomponeerd voor iOS Apps, waardonder het spel ¨Fly Attack¨

Momenteel werken Ricardo en Gabriel samen als producers duo. Zij hebben al meerdere EP’s opgenomen en zijn nog lang niet klaar! Ook heeft Gabriel met veel getalenteerde artiesten gewerkt, waaronder: Brown Hill, Dover, María Villalón, en vele anderen.

DJ EL Charro: DJ extraordinaire

DJ El Charro is een all round DJ me een Urban style in zijn sets.
Als een vaste DJ in de Bulldog staat DJ El Charro bekent om zijn hoge feest gehalte. Hij laat het publiek wekelijks zwetend van het dansen naar huis gaan. Met een lekkere beat, een Latin sound en de nieuwste muziek weet hij elk feest fantastisch te maken. Enkele concepten van hem zijn:
– “Gewoon Lekker”
– “I am Legend”
– “T.G.I.F.”
– “Its all about music”
– “The Treatment”

Deze avonden staan in Amsterdam bekend als verrassende avonden uit. Wilt u een perfect gemixte avond, uitgebalanceerde muziek, Funky Groovy Urban Style.. Dan is El Charro de ultieme match voor u! Vraag naar beschikbare data via ons contact formulier.

Sandra Lohrmann: Zangeres / Hostess with the mostest

Sandra Lohrmann is de sturende kracht achter het DJ’s united team en de mede oprichtster.
Zij is verantwoordelijk voor de boekingen, logistiek en facturering.
Buiten dat is Sandra ook een getalenteerde zangeres en tekstschrijfster.
Ze heeft de volgende nummers opgenomen: Let’s Celebrate, Don’t Stop, The Truth, Human Nature en Open up. Momenteel werkt ze aan nieuw materiaal. De CD zal eind 2018 uit worden gebracht.

Als karaoke host weet zij van elk feest een sprankelende avond te maken.
Zij weet jong en oud aan het zingen te krijgen..
Iedereen gaat naar huis met een lach op het gezicht.